Αλλαγές στα είδη τροφίμων δεν γίνονται δεκτές, για λόγους προστασίας της υγείας ή για λόγους υγιεινής.


Λόγοι Επιστροφής Προϊόντων

Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο λόγω δικής μας υπαιτιότητας. Αν η παραγγελία που έχετε λάβει είναι λανθασμένη ή ελλιπής τότε μας επιστρέφετε την παραγγελία με την εταιρεία Courier που συνεργαζόμαστε χωρίς καμία χρέωση δική σας και έχετε τις παρακάτω δυνατότητες:

- Επιστροφή χρημάτων θα πραγματοποιείται κατόπιν συνεννόησης μαζί μας σε διάστημα (15) ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρεία μας.

- Ανανέωση της παραγγελίας σας χωρίς επιπλέον χρέωση.

Εφόσον η αγορά είχε γίνει με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση (πίστωση) της πιστωτικής σας κάρτας.

Προϋποθέσεις Επιστροφές Προϊόντων

- Να έχει προηγηθεί συνεννόηση με την εταιρεία, στέλνοντας με e-mail το αίτημα της επιστροφής του προϊόντοςστο info@delizioso.gr ή τηλεφωνικά στο +30 210 6920693

- Τα προϊόντα θα πρέπει να είναι αχρησιμοποίητα, στην αρχική τους κατάσταση, χωρίς αλλοίωση της αρχικής τους συσκευασίας και να συνοδεύονται από όλα τα έγγραφα και τα πρωτότυπα παραστατικά αγοράς. 

- Το αίτημα για επιστροφή του προϊόντος πρέπει να έχει υποβληθεί εντός 7 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που παραλάβατε το προϊόν.

Αν δεν πληρούνται οι ανωτέρω προϋποθέσεις διατηρούμε το δικαίωμα να μην κάνουμε δεκτή οποιαδήποτε επιστροφή προϊόντος.


Διαδικασία Επιστροφής Προϊόντων

Στο κατάστημα μας

Μας φέρνετε το προϊόν στο φυσικό μας κατάστημα DELIZIOSO και αφού γίνει έλεγχος για να διαπιστωθεί ότι πληρούνται οι προϋποθέσεις επιστροφής, γίνεται αντικατάσταση του προϊόντος με το ίδιο ή άλλο προϊόν της αρεσκείας σας ή επιστροφή χρημάτων.


Aποστολή

Εφόσον έχει γίνει αίτημα επιστροφής και έχει γίνει αποδεκτό στέλνετε το πακέτο με το προϊόν πίσω με την συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών της εταιρείας μας χωρίς επιπλέον χρέωση. Μόλις το παραλάβουμε θα γίνει έλεγχος για να διαπιστωθεί ότι ισχύουν οι προϋποθέσεις επιστροφής και άμεσα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω e-mail ή τηλεφωνικά.


Ακύρωση παραγγελίας

Στέλνοντας ηλεκτρονικά στο info@delizioso.gr το αίτημα σας, μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας, εφόσον επιθυμείτε, χωρίς επιβάρυνση με την προϋπόθεση ότι ΔΕΝ έχει πραγματοποιηθεί η αποστολή των προϊόντων από το κατάστημά μας και σε διάστημα 4 εργάσιμων ωρών.

Παρατηρήσεις

Η Εταιρία διατηρεί το δικαίωμα να καταργήσει ή να τροποποιήσει την πολιτική επιστροφών της, δημοσιεύοντας τους σχετικούς νέους όρους και προϋποθέσεις στον ιστότοπo της. Σε περίπτωση που το προϊόν παραβαίνει τους όρους επιστροφών και κριθεί ακατάλληλο προς επιστροφή, τότε αυτό θα επιστρέφεται στον πελάτη. Τα μεταφορικά θα επιβαρύνουν τον ίδιο.

Product added to wishlist

Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Διαβάστε περισσότερα