Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.delizioso.gr ανήκει στην εταιρεία με την επωνυμία «ΑΦΟΙ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΙ Ο.Ε.», με ΑΦΜ: 082034614 και αριθμό ΓΕΜΗ:68404003000, που εδρεύει στους Αμπελόκηπους, Αθήνα, Τ.Κ. 11523, οδός Λεοφόρος Κηφισίας 81 (εφεξής η «Εταιρεία» ή «Delizioso»).

Πριν εισέλθετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα και περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας, σας καλούμε να συμβουλευτείτε τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις, που εφαρμόζονται ειδικά για τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος της Εταιρείας.
Βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει προσεκτικά τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις και συμφωνείτε με το περιεχόμενο αυτών διότι η περιήγησή σας στην ιστοσελίδα  www.delizioso.gr και η πραγματοποίηση οποιασδήποτε συναλλαγής, συνεπάγεται την ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεση, συναίνεσή και συμφωνία σας με το περιεχόμενο αυτών.
Ο Πελάτης δύναται να επικοινωνεί με την Εταιρεία για οποιαδήποτε διευκρίνιση χρειασθεί σχετικά με τους παρόντες όρους στα τηλέφωνα της Εταιρείας  +30 210 6920693 ή στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της Εταιρείας info@delizioso.gr

1. Τροποποίηση των όρων
Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς τους παρόντες όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών, που γίνονται μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση, ενημερώνοντας τους επισκέπτες με ανάρτηση των νέων όρων και προϋποθέσεων στην ιστοσελίδα του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος. Διευκρινίζεται ότι η αλλαγή όρων δεν αφορά σε παραγγελίες τις οποίες έχετε ήδη πραγματοποιήσει.

2. Πληροφορίες και Προϊόντα
Η Εταιρεία δεσμεύεται ως προς την ποιότητα, την πληρότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στην ιστοσελίδα της www.delizioso.gr, υπό την επιφύλαξη τυχόν τεχνικών ή τυπογραφικών λαθών, που δεν μπορούν να προβλεφθούν ή έχουν προκύψει ακούσια, συμπεριλαμβανομένων των περιγραφών, των φωτογραφιών και των τιμών προϊόντων, ή διακοπών λειτουργίας της ιστοσελίδας λόγω ανωτέρας βίας, χωρίς παράλληλα να δεσμεύεται για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων. Η εταιρία δεν ευθύνεται και δεν δεσμεύεται για λάθη που οφείλονται σε παραδρομή κατά την καταχώριση των ηλεκτρονικών δεδομένων στο κατάστημα.

3. Περιορισμός Ευθύνης
Η Εταιρεία ευθύνεται έναντι των Πελατών μόνο για τυχόν θετική ζημία που υπέστησαν εξαιτίας της τυχόν μη εκτέλεσης ή της καθυστερημένης εκτέλεσης των παραγγελιών τους. Η Εταιρεία δεν καλύπτει τυχόν αποθετική ζημία ή/και διαφυγόντα κέρδη των Πελατών εξαιτίας της μη εκτέλεσης ή της καθυστερημένης εκτέλεσης των παραγγελιών τους.
Η Εταιρεία δεν φέρει ευθύνη για τυχόν ζημία που υποστούν επισκέπτες του δικτυακού τόπου ή τρίτοι από αιτία που έχει σχέση με τη λειτουργία ή μη ή/και τη χρήση του δικτυακού τόπου ή/και σε αδυναμία παροχής υπηρεσιών ή/και από τυχόν μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή/και πληροφορίες που διατίθενται μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος.

4. Προϊόντα
Τα βασικά χαρακτηριστικά κάθε προϊόντος περιλαμβάνονται στην εκάστοτε περιγραφή που αφορά στο προϊόν αυτό.
Σε περίπτωση κατά την οποία ένα προϊόν εμφανίζεται ως εξαντλημένο στο ηλεκτρονικό κατάστημα, ο Πελάτης δύναται να επικοινωνεί με την Εταιρεία προκειμένου η τελευταία να τον ενημερώσει για τυχόν πιθανότητα προμήθειας του προϊόντος.

5. Παραγγελία και κατάρτιση σύμβασης
Υποβολή ηλεκτρονικής παραγγελίας
Η παραγγελία των προϊόντων υποβάλλεται μέσω της συμπλήρωσης και αποστολής Φόρμας Παραγγελίας που παρέχει το ηλεκτρονικό κατάστημα. Πριν από την υποβολή της παραγγελίας, ο Πελάτης λαμβάνει μέσω ειδικού συνδέσμου γνώση των όρων που αφορούν την πώληση των προϊόντων που επιθυμεί να αποκτήσει και στη συνέχεια επιλέγει την ενεργοποίηση σχετικού εικονιδίου (ένδειξης) «Έχω διαβάσει και αποδέχομαι τους Όρους και προϋποθέσεις αγορών». Με τη σήμανση αυτή, ο Πελάτης δηλώνει ρητά και ανεπιφύλακτα ότι πριν την υποβολή της παραγγελίας του έλαβε με ευκρινή και κατανοητό τρόπο γνώση των παρόντων όρων συναλλαγής.

Επιβεβαίωση παραλαβής ηλεκτρονικής παραγγελίας
Η παραγγελία δεν είναι δεσμευτική για την Εταιρεία, πριν ο Πελάτης λάβει την επιβεβαίωση της αποδοχής της παραγγελίας από την Εταιρεία, όπως περιγράφεται κατωτέρω.  H παραγγελία θεωρείται ληφθείσα από την Εταιρεία από την στιγμή που ο Πελάτης λάβει σχετική ενημέρωση της κατάστασης παραγγελίας με την ένδειξη «Επιβεβαίωση Καταχώρισης Παραγγελίας».

6. Τιμές των Προϊόντων
Οι τιμές των προϊόντων μας συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ.
Η Εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα να αλλάζει τις τιμές ανά πάσα στιγμή. Οποιαδήποτε αλλαγή τιμής δεν θα επηρεάζει τυχόν παραγγελίες που έχουν ήδη πραγματοποιηθεί, εκτός εάν η αλλαγή της τιμής οφείλεται σε αλλαγή του συντελεστή Φ.Π.Α.
Η πολιτική των τιμών των προϊόντων εμπορίας της Delizioso είναι ίδια τόσο στο φυσικό όσο και στο ηλεκτρονικό κατάστημα. Σε κάθε περίπτωση αν και καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την ακριβή αναγραφή των στοιχειών και των τιμών που παραθέτουμε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα δεν μπορούμε να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο εμφάνισης τυπογραφικών ή τεχνικών λαθών σε τιμές και χαρακτηριστικά προϊόντων. Για το λόγο αυτό, για οποιεσδήποτε διευκρινίσεις, σας συνιστούμε πριν από κάθε πληρωμή και την ολοκλήρωση της παραγγελία σας να επικοινωνείτε με την εταιρεία τηλεφωνικά στo τηλέφωνο +30 210 6920693 ή μέσω e-mail στην ακόλουθη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: info@delizioso.gr.

7. Τρόποι Πληρωμής
Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα προσφέρει τους ακόλουθους εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής:
Πληρωμή με κάρτα (χρεωστική ή πιστωτική).
Τo κατάστηματ της Delizioso (φυσικό και ηλεκτρονικό) δέχονται τις χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard, Maestro. Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από ανώτατα συστήματα online ασφαλείας (SSL 256-bit encryption και ψηφιακή πιστοποίηση από την αρχή πιστοποίησης Thawte και την εταιρία DigiCert Inc.) τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών.
Για τις αγορές με την πιστωτική σας κάρτα παρακαλούμε όπως ακολουθήσετε τις οδηγίες που υπάρχουν στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Θα σας ζητηθεί να συμπληρώστε στη φόρμα παραγγελίας τον αριθμό και την ημερομηνία λήξης της πιστωτικής σας κάρτας. Στην περίπτωση που επιλέξετε να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα θα πρέπει να είστε παρών κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας έχοντας μαζί σας την πιστωτική σας κάρτα και την ταυτότητά σας. Σε αυτή την περίπτωση (δηλ. πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας) δεν επιτρέπεται η παραλαβή της παραγγελίας από τρίτο, μη εξουσιοδοτημένο, πρόσωπο.

Με κατάθεση σε τράπεζα.

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας σε οποιαδήποτε τράπεζα  που συνεργάζεται με το σύστημα ΔΙΑΣ (μέσω φυσικού καταστήματος, e-banking ή phone banking - ανάλογα με τις δυνατότητες κάθε τράπεζας), απλά δίνοντας τον ειδικό κωδικό που θα λάβετε με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.
Εναλλακτικά, μπορείτε να πραγματοποιήσετε κατάθεση εναλλακτικά σε έναν από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς της Delizioso:


ALPHA BANK
Αριθμός Λογαριασμού: 365002002000817
IBAN: GR8501403650365002002000817

PIRAEUS BANK
Αριθμός Λογαριασμού: 6752144969247
IBAN: GR6901717520006752144969247

Mε αντικαταβολή.
Πληρωμή και παραλαβή από το κατάστημα. Ενημερώστε μας για την ημέρα και την ώρα της παραλαβής από το κατάστημα μας είτε στο τηλέφωνο +30 210 6920693 είτε στο email: info@delizioso.gr.

8. Παράδοση – Παραλαβή της Παραγγελίας των Προϊόντων
Ο Πελάτης δύναται να επιλέξει εάν επιθυμεί να παραλάβει τα προϊόντα παραγγελίας του από το φυσικό κατάστημα της Εταιρείας.
ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ
Η παραλαβή των προϊόντων παραγγελίας από το φυσικό κατάστημα της Εταιρείας γίνεται σε εργάσιμες ημέρες και ώρες.
Ο Πελάτης υποχρεούται να παραλάβει την παραγγελία του από το φυσικό κατάστημα της Εταιρείας εντός τριών (3) εργάσιμων ημερών την πραγματοποίηση της παραγγελίας. Εφόσον ο Πελάτης δεν παραλάβει το προϊόν εντός τριών (3) εργάσιμων ημερών από τη λήψη της ειδοποίησης προς παραλαβή, η Εταιρεία επιφυλάσσεται του δικαιώματος να υπαναχωρήσει από την πώληση.

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΕ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΟΡΙΖΕΙ Ο ΠΕΛΑΤΗΣ
Η παράδοση των προϊόντων παραγγελίας στον τόπο που ορίζει ο Πελάτης γίνεται από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή, σύμφωνα με τους όρους που αναγράφονται στην ενότητα "Πληροφορίες Αποστολής".

Η Εταιρεία επιφυλάσσεται να ενημερώσει τον Πελάτη σε περίπτωση συνδρομής λόγων που καθιστούν το προϊόν μη διαθέσιμο ή για τον πιθανό (νέο) χρόνο παράδοσης εφόσον συντρέχουν λόγοι καθυστέρησης της παράδοσης. Στην περίπτωση αυτή, εφόσον κρίνεται ότι η καθυστέρηση καθιστά τη συναλλαγή ασύμφορη για τον Πελάτη, ο Πελάτης δικαιούται να προβεί μονομερώς σε ακύρωση της παραγγελίας με έγγραφη δήλωσή του (με ηλεκτρονικό μήνυμα στο info@delizioso.gr). Εφόσον ακυρωθεί η παραγγελία και έτσι καταγγελθεί η σύμβαση πώλησης, η Εταιρεία οφείλει να επιστρέψει, χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση, το σύνολο του χρηματικού ποσού που της είχε καταβάλλει ο Πελάτης.
Η Εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση που η αδυναμία παράδοσης ή η καθυστέρηση παράδοσης των προϊόντων στον προκαθορισμένο χρόνο παραδόσεως οφείλεται σε λόγους ανωτέρας βίας ή σε δυσμενή καιρικά φαινόμενα.


9. Λοιποί όροι
Οι συμβάσεις μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος διέπονται από το Ευρωπαϊκό και το Ελληνικό Δίκαιο, ιδίως από τα νομοθετήματα που ρυθμίζουν θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο, τις πωλήσεις από απόσταση και την προστασία των καταναλωτών.

Οποιαδήποτε διαφορά προκύψει και η οποία πηγάζει από τη συμβατική σχέση μεταξύ της Εταιρείας και του Πελάτη, αρμόδια για την επίλυσή της είναι τα καθ' ύλην αρμόδια Δικαστήρια της Αθήνας.

Για την εξωδικαστική επίλυση της διαφοράς, ο Πελάτης μπορεί να απευθύνεται στους αρμόδιους φορείς εξωδικαστικής διευθέτησης καταναλωτικών διαφορών (ήτοι στη Γενική Γραμματεία Καταναλωτή του Υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, στον Συνήγορο του, και στις Επιτροπές Φιλικού Διακανονισμού καταναλωτικών διαφορών που εδρεύουν στους κατά τόπους Δήμους της χώρας).

Σύμφωνα με την Οδηγία 2013/11/ΕΚ, η οποία ενσωματώθηκε στην ελληνική νομοθεσία με την ΚΥΑ 70330/2015, προβλέπεται πλέον και η δυνατότητα ηλεκτρονικής επίλυσης καταναλωτικών διαφορών με τη διαδικασία Alternative Dispute Resolution στο σύνολο της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Εάν ο Πελάτης έχει πρόβλημα με αγορά που πραγματοποίησε από το Ηλεκτρονικό Κατάστημα και διαμένει στην ΕΕ μπορεί να χρησιμοποιήσει αυτόν τον ιστότοπο για εξωδικαστική διευθέτηση της διαφοράς. Ο πιστοποιημένος για τον σκοπό αυτό Φορέας Εναλλακτικής Επίλυσης Διαφορών (ΕΕΔ) είναι: Ευρωπαϊκό Κέντρο Καταναλωτή Ελλάδας (ECC GREECE), Λεωφ. Αλεξάνδρας αρ. 144, 11 471, Αθήνα, +30 2106460284 +30 2106460784 info@eccgreece.gr. Ο Πελάτης μπορεί να επικοινωνεί με τον ως άνω φορέα προκειμένου να τον καθοδηγήσει καθ’ όλη τη διαδικασία υποβολής και διεκπεραίωσης της καταγγελίας του.

Η προστασία που επιφυλάσσουν οι διατάξεις του νόμου περί συμβάσεων συναπτομένων από απόσταση, όπως και οι παρόντες όροι, υπογραμμίζεται, ότι εφαρμόζεται στις συναλλαγές μόνο με φυσικά πρόσωπα, τα οποία συναλλάσσονται για λόγους, που δεν εμπίπτουν στην εμπορική, βιοτεχνική, επιχειρηματική ή ελευθέρια επαγγελματική τους δραστηριότητα.

Εάν οποιοδήποτε τμήμα της σύμβασης πώλησης σύμφωνα με τους παρόντες όρους αποδειχθεί άκυρο ή ανεφάρμοστο με απόφαση δικαστηρίου, η υπόλοιπη σύμβαση θα συνεχίσει να ισχύει.

10. ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ Όλο το περιεχόμενο του Ηλεκτρονικού Καταστήματος, συμπεριλαμβανομένων και των διακριτικών τίτλων, σημάτων, εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων κ.λ.π. προστατεύονται κατά τις εκάστοτε ισχύουσες διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας καθώς και τις σχετικές διατάξεις του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων.
Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, μεταφορά ή δημιουργία παράγωγης εργασίας με βάση το περιεχόμενο αυτό ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό πάροχο του Ηλεκτρονικού Καταστήματος. Η αναπαραγωγή, επανέκδοση, φόρτωση, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης έγγραφης συναίνεσης της Εταιρείας.
Τα ονόματα, εικόνες, λογότυπα και διακριτικά γνωρίσματα που παρατίθενται στο Ηλεκτρονικό Κατάστημα και περιγράφουν αυτό ή/και τα προϊόντα της Εταιρείας αποτελούν περιουσιακά στοιχεία της Εταιρείας ή άλλων συνεργαζόμενων με την Εταιρεία επιχειρήσεων και εταιρειών, προστατευόμενα από την εφαρμοστέα νομοθεσία, των οποίων η Εταιρεία κάνει χρήση αποκλειστικά για τους σκοπούς του παρόντος Ηλεκτρονικού Καταστήματος. Η χρήση των οποιωνδήποτε εικόνων, λογοτύπων, εμπορικών σημάτων, διακριτικών γνωρισμάτων και εν γένει αναγνωριστικών στοιχείων και προϊόντων πνευματικής ή βιομηχανικής ιδιοκτησίας στο Ηλεκτρονικό Κατάστημα δεν παρέχει σε καμία περίπτωση άδεια ή δικαίωμα χρήσης τους από οποιονδήποτε τρίτο.

Product added to wishlist

Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Διαβάστε περισσότερα