Η εμπειρία που κατέχουμε μετά από παρουσία 30 χρόνων στην αγορά, καθιστά το Delizioso μια από τις δυναμικότερες παρουσίες στο χώρο των ξηρών καρπών. Μέσα από αυτόν τον ιστοχώρο επιθυμούμε να έρθουμε ακόμη πιο κοντά σας…
Όλα ξεκίνησαν από την αγάπη της οικογένειάς μου για την υγιεινή διατροφή, την ποιότητα, και τα φρέσκα υλικά. Αυτή η αγάπη επεκτάθηκε στη δημιουργία του Delizioso και στους μοναδικούς ξηρούς καρπούς που διαθέτει. Οι ξηροί καρποί, άλλωστε, δεν αποτελούν μόνο το συνοδευτικό για το ποτό μας, αλλά ένα σημαντικό κομμάτι της σύγχρονης διατροφής από το πρωινό μέχρι το βραδινό σνακ, με πολλά θρεπτικά συστατικά.
Ακολουθώντας τις σύγχρονες διατροφικές τάσεις, το κατάστημά μας καλύπτει τις ανάγκες ακόμα και του πιο ενημερωμένου - απαιτητικού καταναλωτή. Σε μας θα βρείτε μια τεράστια ποικιλία φρεσκοψημένων ξηρών καρπών κι αποξηραμένων φρούτων από όλο τον κόσμο, τόσο σε κλασικές όσο και σε πιο ιδιαίτερες γεύσεις που συνεχώς ανανεώνονται, διατηρώντας την καλύτερη σχέση μεταξύ ποιότητας και τιμής.
Όλα μας τα προϊόντα, πάντα φρέσκα και απολαυστικά, μπορούν να μεταφερθούν στο χώρο σας ταχύτατα, προστατευμένα σε ειδικές συσκευασίες που διατηρούν τον ξηρό καρπό φρέσκο και αναλλοίωτο για πολύ καιρό.
Αφοσιωμένοι τόσα χρόνια στο αρχικό μας όραμα, οι πελάτες μας έμαθαν να απαιτούν από εμάς ποιότητα και συνέπεια. Αυτός είναι ο λόγος που έχουμε χτίσει μαζί τους μια μακροχρόνια σχέση εμπιστοσύνης και σκοπός μας είναι να συνεχίσουμε έτσι. Το Delizioso χρωστάει την επιτυχία του σε όλους εσάς τους εκπληκτικούς πελάτες και υποστηρικτές του.

Ευχαριστούμε για τη συνεχή προτίμησή σας από το 1988 που ανοίξαμε μέχρι και σήμερα!

Product added to wishlist

Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Διαβάστε περισσότερα