Στραγάλι

Τα στραγάλια δεν είναι ακριβώς ξηρός καρπός. Στην πραγματικότητα, πρόκειται για ψημένα ρεβίθια. Τα στραγάλια μας είναι κυρίως ελληνικά ενώ εισάγουμε και από την Τουρκία. Υπάρχουν δύο κατηγορίες, τα αφράτα και τα σκληρά, που δεν έχουν διαφορές στη διατροφική τους αξία.

Διατροφική αξία: Τα στραγάλια δεν έχουν πολλά λιπαρά. Είναι καλή πηγή πρωτεΐνης, αλλά και υδατανθράκων. Περιέχουν επίσης πολλές φυτικές ίνες και πλεονεκτούν σε σχέση με τους υπόλοιπους ξηρούς καρπούς σε βιταμίνη Α και σε Β-καροτίνη, βιταμίνες απαραίτητες για την αναγέννηση των κυττάρων. Είναι επίσης πολύ πλούσια σε βιταμίνες Κ και C.

Φιλτράρισμα κατά

Τιμή
5 8
Manufacturers
Χώρα Προέλευσης
περισσότερα... λιγότερα
Επεξεργασία
περισσότερα... λιγότερα
Διαθέσιμο σε
περισσότερα... λιγότερα
Κατάλληλο για
περισσότερα... λιγότερα
Βιταμίνες & Ιχνοστοιχεία
περισσότερα... λιγότερα
Filter
Product added to wishlist

Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Διαβάστε περισσότερα