ΣημαντικόΤο κατάστημά μας δεν ευθύνεται για καθυστερήσεις στην παράδοση της παραγγελίας, που οφείλονται σε περιπτώσεις που δεν μπορούν να αποδοθούν σε υπαιτιότητα του ή οφείλονται σε ανωτέρα βία  όπως απεργίες, τρομοκρατικές ενέργειες, φυσικές καταστροφές, ακραία καιρικά φαινόμενα, καταστάσεις ανάγκης, περιορισμούς λόγω Covid-19, προβλήματα της εταιρείας ταχυμεταφορών.

ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ
Η αποστολή των προϊόντων γίνεται μέσω ταχυταχυδρομείου (Courier) της Εταιρίας ACS Courier A.E. Σε περίπτωση που επιθυμείτε άλλη μεταφορική εταιρεία με την οποία δε συνεργαζόμαστε, τα έξοδα επιβαρύνουν εσάς.
Σε περίπτωση που έχετε επιλέξει τρόπο πληρωμής «Με Αντικαταβολή», με την παράδοση υπάρχει επιπλέον χρέωση 2,80€.

ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

ΕΝΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
    • Το κόστος αποστολής για παραγγελίες έως 2kg είναι 3,03. Σε περίπτωση παραγγελιών πάνω από 2kg το κόστος ανά επιπλέον κιλό ορίζεται στα 3,03.
Για παραγγελίες μεγαλύτερες των 35€ και έως 3kg, τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν.

ΕΚΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ – Χερσαίοι Προορισμοί
    • Το κόστος αποστολής για παραγγελίες έως 2kg είναι 3,63€. Σε περίπτωση παραγγελιών πάνω από 2kg το κόστος ανά επιπλέον κιλό ορίζεται στα 4,24.
Για παραγγελίες μεγαλύτερες των 45€ και έως 3kg, τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν.

ΕΚΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ – Νησιωτικοί Προορισμοί
    • Το κόστος αποστολής για παραγγελίες έως 2kg είναι 4,24€. Σε περίπτωση παραγγελιών πάνω από 2kg το κόστος ανά επιπλέον κιλό ορίζεται στα 5,80€.
Για παραγγελίες μεγαλύτερες των 55€ και έως 3kg, τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν.

Για αποστολή προϊόντων μας σε δυσπρόσιτες περιοχές, μόνο κατόπιν συνεννόησης.
Όλες οι ανωτέρω τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ. Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας αποστέλλεται αυτόματα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με την ανάλυση της παραγγελίας σας.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

ΕΝΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
    • 1 - 2 εργάσιμες ημέρες
Σε περίπτωση που θέλετε αυθημερόν παράδοση, μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας, μόνο τηλεφωνικά καλώντας στο κατάστημα μας στους Αμπελόκηπους, Λ. Κηφισίας 81, τηλ 210 6920693. Η αποστολή θα γίνεται κατόπιν συνεννόησης και με το ανάλογο κόστος.

ΕΚΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
    • 2 - 4 εργάσιμες ημέρες
Υποσημείωση: Οι παραγγελίες που λαμβάνουμε Παρασκευή ή μέσα στο Σαββατοκύριακο θα αποστέλλονται από την εταιρεία μας την Δευτέρα και εσείς θα τις παραλαμβάνετε είτε την επόμενη εργάσιμη ημέρα αν είναι εφικτό είτε σε διάστημα επιπλέον 2 - 4 ημερών, ανάλογα με την περιοχή που βρίσκεστε. Κατά τις ημέρες των επίσημων αργιών δεν γίνονται αποστολές και παραδόσεις αλλά μεταφέρονται την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Product added to wishlist

Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Διαβάστε περισσότερα